Paralı Yatılı Şartları ve Öğrenci Taksit İbanı

PARALI YATILILIĞA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERDE AŞAĞIDAKİ ŞARTLAR ARANIR

a)Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşıolmak.

b)Resmi ve örgün ortaöğretim kurumlarına devam ettiğini belirten öğrenci belgesine sahipolmak.

c)Bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almamışolmak.

ç) Yatılı okumasına engel rahatsızlığı bulunmadığına dair hekim raporu almak. (Aile hekiminden)

Yatılı öğrencilerin pansiyon ücretleri

(1)Paralı yatılı öğrencilerden her yıl içinde bulunulan mali yılın merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen ücret alınır.

(2)Paralı yatılı öğrencilerin pansiyon ücretleri ilk taksiti kayıt sırasında, diğer taksitleri ise kasım, şubat ve nisan aylarında olmak üzere dört taksitte ödenir. Taksitini zamanında ödemeyen öğrencinin pansiyonla ilişiğikesilir.

(3)Ders yılı süresince paralı yatılı öğrenci alınabilir. Herhangi bir taksit devresinde pansiyona kabul olunan öğrenci taksitinin tamamını ödemek zorundadır. Bir taksit devresi içinde pansiyonla ilişiği kesilen öğrenciye bu devreye ait taksit geriödenmez.

HESAP ADI : YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ

ANTALYA ŞUBESİ: 1236-39109380-5003