YKS 2020 Yerleştirme Sonuçları açıklandı.

TYT Türkiye 1. Deniz Aydemir'in Ihsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini seçtiği yerlestirmelerde Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi öğrencileri yine zirvede yer aldı.

43 Mezunumuzun tıp fakültesini seçtiği yerleştirmelerde 20 Mühendislik, 4 Diş Hekimliği, 1 Eczacılık, 1 Moleküler Biyoloji ve Genetik, 1 Pilotaj, 1 Fizik, 1 Mimarlık, 1 İlköğretim Matematik olmak üzere toplam 73 öğrencimiz Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşti.

Büyük özveriyle, 4 yıl beraber tek vücut olarak hareket ettiğimiz, başarı kapılarını beraber aşındırdığımız göz bebeklerimizi üniversiteye uğurlarken onlardan ayrılacak olmanın üzüntüsü bir yana kendileriyle ne kadar gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. Sevgili 20. Dönem mezunlarımız hepiniz iyi ki Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Ailesinin birer üyesi oldunuz. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun.