Mrt

Okulumuzda Hemşiremiz Selda ATES tarafından Dünya Tuza Dikkat Haftası Etkinlikleri Kapsamında "Tuz Alışkanlığımız Değiştirelim" Temalı Eğitim Semineri Gerçekleştirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesiyle; öğrencilerin Türk dilini etkili kullanmalarını sağlamak, düşünce dünyalarını geliştirmek, daha çok duyan, düşünen, anlayan ve üreten insanlar olarak yetiştirilmelerini sağlamak hedefleniyor.

Sözlük okuma çalışmaları, projenin merkezine alınmıştır. Proje kapsamında, öğrenciler Türk edebiyatının klasik metinlerini inceleyecekler ve bu metinlerde yer alan yeni sözcüklerle tanışacaklar. Öğrendikleri yeni sözcüklerle ilgili öğretmenleri ile birlikte sözcük çalışmaları yapacaklar. Proje kapsamında sözlük okuma yarışmaları yapılarak, özgün sözlük üretimi çalışmaları desteklenecektir. Projeyi, Bakanlık Merkez Yürütme Kurulu koordinesinde il, ilçe ve okul yürütme komisyonları yürüteceklerdir. Öğrencilerin bu kapsamda katıldıkları çalışmalar, e-okul sosyal etkinlikler modülüne işlenecektir. Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Filmini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Ekm

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TAKVİMİ

May

Okulumuz eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazandı. Bu eTwinning Okul Etiketi, diğer okullar için model teşkil eden , eTwinning pedagojisinin tanıtılmasında aktif rol oynayan  ve  yerel topluluklar için bir referans noktası olan okullara verilmektedir.

Okulumuza verilen bu ödülün mutluluğunu yaşamaktayız.