ŞEFİK SOYKAN - Okul Müdürü

27 Aralık 2023 tarihinde Yusuf Ziya Öner Fen Lisesinde okul müdürü olarak görevlendirilen Şefik SOYKAN 1977 Antalya doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimimi Antalya’ da tamamlayan Şefik SOYKAN 1997 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. 1998 yılında Sakarya ilinde öğretmenlik görevine başlayan okul müdürümüz Erzincan ve Antalya İllerinde çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştır. Şefik SOYKAN Antalya Konyaaltı Anadolu Lisesinde, Antalya Muratpaşa 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesinde, Antalya Konyaaltı Akdeniz Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı ve Antalya Konyaaltı Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

2016 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezli Yüksek Lisans programını tamamlayan Şefik SOYKAN “Eğitim Kurumlarında Algılama Yönetimi ve Tercih Edilebilirlik Üzerine Bir Durum Çalışması: Antalya İli Merkez İlçelerinde Bulunan Fen Liseleri Örneği” isimli yüksek lisans tezini yazmıştır.

Okul müdürümüz Şefik SOYKAN evli ve dört çocuk babasıdır.