Erasmus

AB ERASMUS+ PROJESİ;

2015-2018 yıllarını kapsıyan Erasmus+ Avrupa Birliği projesini üç yıl sürdüreceğiz. Trail of extinct and active volcanoes, earthquakes across Europe "Sönmüş ve aktif volkanların izi, Avrupa´daki depremler" projesi, Polonya, Portekiz, İspanya, Fransa, Türkiye ve İtalya´daki öğrenciler ve öğretmenler tarafından yürütülen 3 yıllık bir projedir. Biyoloji, Jeoloji, Sismoloji, Fizik, Kimya, Coğrafya konularını ile Dil, Sanat ve Kültürü birleştiren bir projedir.

Kas

17-23 Ekim 2017 tarihleri arasında 4. ERASMUS Projesi ´Mission Possible Health´ öğretmen toplantısına, İspanya'nın özerk Bask bölgesinde, Ordizia şehrinde katıldık. Proje Polonya'nın koordinatörlüğünde İspanya, Yunanistan ve Türkiye'nin katılımıyla yürütülmektedir. Proje okulumuz öğretmenleri Akın ACAR, Emin KUTLU, Özge DÖNMEZ ARIKEL, Safiye BAŞ ve Yasemin PUTGUL tarafından yürütülmektedir.