E-Twinning

E-Twinning Projeleri

Şbt

Okulumuz, yürüttüğü e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı " European School Net " in değerlendirme kriterleri doğrultusunda GÜVENLİ İNTERNET kullanımında farkındalık yaratan " e-Safety " (Elektronik Güvenlik) BRONZ ETİKET" ini almaya hak kazanmıştır.

Spaβ mit Deutsch

Okulumuz Almanca Öğretmeni Eda Mert tarafından yürütülen proje kapsamında okulumuz öğrencileri çalışmalar yürütülmektedir.

May

Okulumuz biyoloji öğretmeni Sinem Hamzaçebi tarafından yürütülen e-twinning projesine okulumuz öğrencileri katılımış ve proje çalışmalarını başarıyla tamamlamıştır.

Ekolojik dengeyi korumayı, ekolojik ayak izimizi azaltmayı ve yaşamları boyunca geri dönüşüm yapmalarını sağlamayı alışkanlık haline getirmeyi amaçlayan projeye logo çalışmaları yaparak başlayan öğrencilerimiz, ileri dönüşüm ile kullanılabilecek ürünler tasarladılar.

"Upcycling"

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Nedime Demir tarafından yürütülen, ortağı olduğumuz Upcycling e-twinning projesi çalışmaları devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzun da yer aldığı "Green Schools" eTwining projesi başlamıştır.

Türkiyeden on ve Arnavutluktan bir okulun katılımıyla gerçekleşen ulusal ve uluslararası projemizde hedefimiz; Bu proje ile öğrencilerimizin günümüzün çevre sorunlarından biri olan 'orman yangını' ve biyoçeşitlilik konusunda bilinçlendirilmesi, öğrencilere çevre bilincinin sağlanması, doğal kaynaklarımızın etkin kullanılması ve gezegenimizin sağlığı için yenilenebilir enerjinin öneminin anlaşılması, öğrencilerimizin doğayı ve ormanı sevmeleri, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak öğrencilerimizin teknolojik okuryazarlıklarının geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bunları yapıyorken Web 2.0 araçlarını kullanarak öğrenme motivasyonu sağlayıp bunları derslerimize entegre etmek,öğrenciler arası işbirliğini ve özgüvenlerini artırmak ve yabancı dille birlikte Türkçe dil becerilerine katkı sağlamaktır.

Şbt

Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Burdur Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve okulumuz işbirliğinde yürüttüğümüz sokak hayvanlarını koruma ve farkındalık oluşturma projemiz olan ulusal "Cadıl's Paw Heroes", 19/01/2022 tarihinde başlatılmıştır. Proje danışman öğretmenimi Deniz Soydan tarafından yürütülmekte olup etkinlikler okulumuz öğrencileri tarafından yapılmaktadır.

"Recycle for a Better Future"

Okulumuzda "Recycle for a Better Future "adlı eTwinning projesi yabancı ortaklarimizla yürütülmektedir. Okulumuz İngilizce öğretmeni Deniz SOYDAN' ın koordinatörlüğünde yürütülen projenin tanıtım toplantısı yapıldıktan sonra çalışmalar başlayacaktır.