Green Schools

Okulumuzun da yer aldığı "Green Schools" eTwining projesi başlamıştır.

Türkiyeden on ve Arnavutluktan bir okulun katılımıyla gerçekleşen ulusal ve uluslararası projemizde hedefimiz; Bu proje ile öğrencilerimizin günümüzün çevre sorunlarından biri olan 'orman yangını' ve biyoçeşitlilik konusunda bilinçlendirilmesi, öğrencilere çevre bilincinin sağlanması, doğal kaynaklarımızın etkin kullanılması ve gezegenimizin sağlığı için yenilenebilir enerjinin öneminin anlaşılması, öğrencilerimizin doğayı ve ormanı sevmeleri, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak öğrencilerimizin teknolojik okuryazarlıklarının geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bunları yapıyorken Web 2.0 araçlarını kullanarak öğrenme motivasyonu sağlayıp bunları derslerimize entegre etmek,öğrenciler arası işbirliğini ve özgüvenlerini artırmak ve yabancı dille birlikte Türkçe dil becerilerine katkı sağlamaktır.

Proje danışmanlığını okulumuz edebiyat öğretmeni Fatma Özer yapmaktadır. Okulumuzdan 5 öğrenci proje çalışmalarını yürütmektedir.

24-02-2022

Yayın: 24.02.2022 - Güncelleme: 13.05.2023 17:29 - Görüntülenme: 522