"Ah Şu Gençler" Adlı Tiyatro Oyununu Sergiledik

"AH ŞU GENÇLER"

Turgut ÖZAKMAN'a ait "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyunu okulumuz öğrencileri tarafından sergilendi.

Yeşilpark Kültür Merkezinde sergilenen tiyatro oyununa ilgi büyüktü.  Döşemealtı Belediye Başkan yardımcısı Cevat YANAR Bey'e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri; Büşra SEVER, Fatmanur PEHLİVAN, Meral Sude EREN, Onur Şengül, Nursel KOLAK, Yağmur ÖNAL, Ahmet Akif AYNALI, Kaan NAR, Zeynep YILMAZ, Dilara TAŞKESEN, Eylül KARADANA, Melis BAYRAM, Elif GEVŞEK, Onur AKARSU, Ahmet Ata Mert HATİPOĞLU' na gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederiz.

Yönetmenimiz Edebiyat Öğretmenimiz Betül PALA' ya ve Kimya Öğretmenimiz M. Salih KAZANCI' ya emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

Oyunun sergilenmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Tüm izleyicilere katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

25-05-202325-05-202325-05-202325-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 00:43 - Görüntülenme: 282