II. Antalya Genç Fikirler Fen Liseleri Öğrenci Kongresi

2022 yılında 1. si düzenlenen Antalya Genç Fikirler Fen Liseleri Öğrenci Kongresi bu yıl Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi,  TOBB Fen Lisesi,  Aksu Fen Lisesi,  Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Bilim Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecektir.

Mayıs ayında Antalya Bilim Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenecek kongreye Antalya ilinde bulunan 11 Fen Lisesi öğrencileri bildirileriyle katılacak, sözlü ve posterli sunumlar gerçekleştirecektir.

Robotik ve Yapay Zeka, Malzeme Bilimi Teknolojileri, Moleküler ve Hücresel Muhendislik,  Sürdürülebilir ve Yenilenebilir Enerji, Çevre Yönetimi Teknolojileri başlıklarında hazırlanacak projelerin sunulacağı kongre sonunda bildiri özetlerinin bulunduğu kitap basılacaktır.

KONGRE-OLURU

GENC-FIKIRLER-KONRESI-SARTNAMESI