TÜBİTAK 2204-A BÖLGE FİNALİ

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 27.013 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 12 alanda toplam 1.440 proje yarışmanın bölge aşamasına katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuzdan farklı alanlardan 7 proje ile başvuru yapılmıştır. Konya bölge finallerine biyoloji alanından 11. sınıf öğrencimiz Elif Kulakçı'nın hazırladığı "Ficus carica L. LATEKSİNİN KAPLAMA YÖNTEMİYLE ÇEŞİTLİ MEYVE VE SEBZELERİN RAF ÖMRÜNÜN ARTTIRILMASI" adlı proje ile davet aldık. Danışman öğretmenimiz Dilara Kılıç ve öğrencimiz Elif Kulakçı'yı tebrik eder bölge finallerinde başarılar dileriz.

Yayın: 24.03.2023 - Güncelleme: 24.03.2023 09:48 - Görüntülenme: 213

Etiketler :