Etiket Sonuçları: Proje

Haz

Okulumuzun Görsel  Sanatlar  Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “Baharda Renkler “ projemizi  tamamladık. Projemiz ile farklı okullardaki birçok öğrenci beraber resim çizme keyfini yaşadı. Başta projemize destek veren okul idarecilerimize,  katılımcı okulların öğretmen ve öğrencilerine ve projemizi hazırlayan Görsel Sanatlar  Öğretmenimiz  Yasemin GÖKÇEN'e teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzun da yer aldığı "Green Schools" eTwining projesi başlamıştır.

Türkiyeden on ve Arnavutluktan bir okulun katılımıyla gerçekleşen ulusal ve uluslararası projemizde hedefimiz; Bu proje ile öğrencilerimizin günümüzün çevre sorunlarından biri olan 'orman yangını' ve biyoçeşitlilik konusunda bilinçlendirilmesi, öğrencilere çevre bilincinin sağlanması, doğal kaynaklarımızın etkin kullanılması ve gezegenimizin sağlığı için yenilenebilir enerjinin öneminin anlaşılması, öğrencilerimizin doğayı ve ormanı sevmeleri, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak öğrencilerimizin teknolojik okuryazarlıklarının geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bunları yapıyorken Web 2.0 araçlarını kullanarak öğrenme motivasyonu sağlayıp bunları derslerimize entegre etmek,öğrenciler arası işbirliğini ve özgüvenlerini artırmak ve yabancı dille birlikte Türkçe dil becerilerine katkı sağlamaktır.

"Recycle for a Better Future"

Okulumuzda "Recycle for a Better Future "adlı eTwinning projesi yabancı ortaklarimizla yürütülmektedir. Okulumuz İngilizce öğretmeni Deniz SOYDAN' ın koordinatörlüğünde yürütülen projenin tanıtım toplantısı yapıldıktan sonra çalışmalar başlayacaktır.